- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Boss Jour, за жена која е успешна на секое поле во својот живот!

Овој тип на жена поттикнува расположение каде и да се појави со своето присуство. Успешна е на деловен план но истовремено посветена на семејството. Се труди секогаш да ги разбере другите, тоа е нејзиниот фокус. Нејзиното мото е што повеќе да се фокусира на суштината на работите, за да ја разбере нивната смисла.

Boss Jour, мирис кој го надополнува дневниот изглед на жената!

Boss Jour е сензуален мирис кој го надополнува дневниот изглед на жената. Мирисот претставува женствен букет од различни цитрусни растенија и бели цвеќиња. Создаден е за да ја прославува светлата и духовна енергија на утрото.

- Реклама -