- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Ode to Dullness на Juliette has a gun мирисаше убаво на хартија кога првпат го испробав во парфимеријата Belodore. Навистина добро! Го испрскав на мојата кожа пред да заминам од парфимеријата. Поминаа неколку часа и она што мирисаше на мојата кожа беше вкусно кремасто и хипнотизирачко нешто од кое станав зависна. Толку многу, што истата вечер додека лежев во кревет, со возбуда го мирисав мојот зглоб. Затоа, со голема возбуда и позитивна инспирација ја пишувам мојата сопствена „ода“ за мојот нов парфем.

Ode to dullness

Време е да си посветите време само за себе!

Чувството со овој мирис е како после ноќно туширање и кожа нежно галена во кревет со голем мек џемпер штотуку изваден од машина за сушење, исполнет со мирис на меко кремасто сандалово дрво. Како пладневна дремка и свежина на попладневна дневна светлина што ја прекрива просторијата со меланхолија. Затишје во денот кога обврските се завршени и време е да си посветите време само за себе.

JHAG Ode to dullness

Ode to dullness

- Реклама -

Што добивате само за себе!

Почетното прскање открива добра доза на анасон, што резултира со лековит мирис на сладунец. Трае само неколку минути пред полека да се претвори во кремасто сандалово дрво со нежни цветни ноти. Верувам дека сандаловото дрво може да е она што ги тера луѓето да го гледаат овој мирис од машка страна. Мене сандаловото дрво ми мириса на млеко, а додавањето на зрно тонка генерира блага сладост, речиси како бадемово млеко.

JHAG

Унисекс патување!

Ова е унисекс мирис, бидејќи сандаловото дрво и анасонот го прават мажествен, но нежните цветови со тонка зрното и килибарот постигнуваат женственост.

Ode to dullness

Juliette has a gun Ode to dullness

Мирисот оддава почит на потценетата убавина!

Мирисот Juliette has a gun – Ode to Dullness не е наменет да возбудува или да предизвикува возбуда. Ode to Dullness едноставно e како што се вели – „…оддава почит на потценетата убавина“. Тоа е вистинската убавина на ова скапо мирисно, елегантно искуство.

New Juliette has a gun fragrance