Еxperimentum Crucis – мирис кој го менува светот!

Мирисната колекција Orange Extraordinaire ја проширува линијата на парфеми со Еxperimentum Crucis кој претставува новитет што ја изразува интензивноста на

Прочитај повеќе

Универзален парфем без пол и време! Gucci Mémoire d’une Odeur

Брендот Gucci лансира мирис фаворизирајќи ја зелената боја како на амбалажата така и на композицијата која е најавена како минерално-ароматична.

Прочитај повеќе

РЕЦЕНЗИЈА: Се предадов на мирисното патување со Floris Neroli Voyage

Floris како кралски бренд симболизира луксуз и ја одразува благородната елеганција на своите мирисни креации. Внимателно ги одбира најквалитетните состојки

Прочитај повеќе

Idôle – мирис на иднината! Lancôme испишува ново поглавје за зајакнување на жените!

За Lancôme – францускиот луксузен бренд, секоја жена е единствена, а нејзиниот стил е неповторлив. Повеќе од 80 години, Lancôme

Прочитај повеќе