- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Италијанскиот бренд Collistar ви нуди производ за обликување на телото за само 4 недели со Body Patch ултра иновативна формула која помага да го намалите обемот на стомакот и колковите.

Collistar Body Patch лепенките може да се применуваат во текот на денот или пак во вечерните часови пред спиење, на сува и чиста кожа.

Секое пакување содржи 8 лепенки во несесер, изработени од многу мек материјал, ултра-комфорни и обликувани да се прилепат на стомакот и колковите исто како “втора кожа“.

Вашата фигура ќе се обликува пред вашите очи!

Лепенките треба да останат на кожата осум часови. Нивната употреба е многу едноставна. По отстранувањето на фолијата, ставете го централниот дел на местото што сакате да го обликувате, а потоа отстранете ја страничната фолија и залепете го остатокот од лепенката. Секое пецкање или чувство на топлина е знак дека производот дејствува. Неделно треба да се употребуваат две лепенки, а крајните резултати можат да се видат по 4 недели.

Дополнителен совет!

За уште подобри резултати, употребете Intensive Abdomen и Hip Treatment Night во деновите кога не ги употребувате лепенките.

- Реклама -

Вашата фигура ќе се обликува пред вашите очи.