- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Новиот женски мирис од брендот Valentinoпрвото мирисно издание под лиценца на светскиот бренд за убавина L’Oréal – му припаѓа на колекцијата Valentino Donna.

Born In Roma – олицетворение на високата мода!

Valentino Donna Born In Roma ќе биде презентиран ова летото како олицетворение на високата мода со цветно ориентални акорди. Парфемот ги слави корените на брендот, индивидуалноста и личноста што ја претставува.

Born In Roma – со остар и современ карактер!

Елеганцијата на високата мода е прикажана со акордите од јасмин, во три различни видови, заедно помешани со Бурбон ванила, една од најскапите состојки на современите парфемски креации – изјавуваат од Valentino. Остар и современ карактер во мирисот е вграден со нотите на розов бибер при отворањето на мирисната креација, заедно со дрвенестите ноти во основата на парфемот.

- Реклама -

Born In Roma – шишенце креирано до Valentino!

Шишето е дизајнирано со римска архитектура, дизајн на Valentino.

Valentino Donna Born in Roma ќе биде достапен во 50 и 100 мл, како Eau de Parfum.