- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Како тоалета од високата мода овој златен парфем плени со своите златни нијанси на волшебни спомени. Givenchy Dahlia Divin го претставува парфемот со ноти на златно овошје и сува слива.

Жената која го користи е возвишена и сензуална, како современа божица!

Заедно со аромата на букет од бели цветови, осветлени од зрак на јасмин и чиста светлина. Парфемот се усовршува во целост со богатите, волшебни дрвенести тонови на сандалово дрво за силна восхитувачка аура. Жената која го користи е возвишена и сензуална, како современа божица.

Givenchy го лансира парфемот Dahlia Divin во Септември 2014 година, следејќи ја темата и фантазијата на Dahlia Noir линијата која беше започната во 2011.

Јасмин и база од сандалово дрво!

Делото на Dahlia Divin на Givenchy е центрирано околу мирисни ноти на јасмин и база од сандалово дрво, создадено од парфимеристот Francois Demachy. Сувата слива на самиот почеток, отвора пат на срцевината со јасмин и бели цветови. Основата е дрвенеста, направена од сандалово дрво, ветивер и пачули.

Заштитно лице на парфемот е R&B пејачката Alicia Keys.

- Реклама -