- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Мирисната композиција со блескаво здружување на цветови од портокал и бел мошус.

Шик и модерен мирис!

Elie Saab Le Parfum in White својата промоција ја имаше во почетокот на 2018 година како нов предводник на оригиналната верзија Le Parfum од 2011 година. Le Parfum in White претставува шик и модерен мирис со цветен, малку овошен и со chypre карактер.

Зрачи со чистота на бели цвеќиња!

Le Perfume in White исто како и оригиналниот Le Parfum на прв впечаток зрачи со чистота на бели цвеќиња, задржувајќи ги препознатливите мирисни акорди на цветот од портокал и јасмин, освежен со црвено овошје. Вториот впечаток вклучува моќна комбинација на бел мошус, амбер и пачули. Le Parfum in White зрачи со мирисната композиција со блескаво здружување на цветови од портокал и бел мошус.

Elie Saab Le Parfum in White достапен е во 30, 50 и 90 мл како Eau de Parfum.

- Реклама -