- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Boss Parfums со гордост ви го открива офанзивниот играч за врска, Philippe Coutinho, како нов амбасадор на мирисот. Извонредната бразилска фудбалска суперѕвезда, ќе го има своето деби со брендот, како еден од четирите играчи кои ја предводат фудбалската кампања на Boss Parfums.

Philippe Coutinho – Малиот магионичар

Покрај тоа што е познат низ целиот свет по неговото додавање, дриблање и головите од далечина, бразилскиот офанзивен играч исто така е одличен и во асистенција со тимските играчи. Поради визијата и подавањето, играчот го заработи и прекарот Малиот магионичар. Тој е совршениот играч кој ги враќа во живот вредностите на Boss Parfums фудбалската кампања.

„Станав играч кој сум денес со напорна работа. Сонував да станам фудбалер уште кога бев дете, па никогаш не го земав тоа здраво за готово. Успехот за мене значи да ги постигнеш своите цели, да бидеш лојален и да бидеш сакан. За да играш добро, треба да се подготвиш физички, но за да бидеш голем човек, мора да бидеш ментално силен.” Philippe Coutinho.

- Реклама -