- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Парфемската приказна со потпис на брендот Chloé има мирисно продолжение: Chloé L’EAU. Се работи за парфем кој како што велат од овој луксузен бренд е наменет за жени со слободен дух.

Засилен со живописна магнолија!

Парфемот кој е создаден во 2008 година од парфимерот Michel Almairac е засилен со живописна магнолија. Мирисните ноти од јасмин се вклопуваат во ботаничкото богатство на дабова мов и се создава цветен мирис со уникатна свежина, проникнат со вечна елеганција.

- Реклама -

Шишенцето ја открива освежувачката розова боја на парфемот!

Парфемското шишенце на новиот Chloé L’EAU мирис ја задржува својата култна силуета, при што прекрасното шишенце открива освежувачка розова боја на парфемот, а последниот „допир“ на дизајнот е создаден со рачно врзаната лента во идентична боја, што е потпис на луксузниот бренд Chloé.

Заштитно лице на новиот Chloé L’EAU парфем е актерката Haley Bennet.