- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Ново поглавје во историјата на парфемот L’Eau d’Issey!

Женскиот парфем L’Eau d’Issey на Issey Miyake, лансиран во 1992 година, како мирис на водопадите, цвеќиња и пролетната шумата, ќе добие нова верзија L’Eau d’Issey Pure Nectar, најавен како ново поглавје во историјата на парфемот L’Eau d’Issey.

Капка богата со есенцијални цвеќиња!

Во почетокот на 2018 година ќе се лансира новиот L’Eau d’Issey Pure Nectar de Parfum, што ќе претставува капка богата со есенцијални цвеќиња. Тој е создаден од страна на парфимерите Fanny Bal и Dominique Ropion како цветно дрвенест мирис.

Композицијата започнува со акорди на круша. Absolut розите го чинат срцето на парфемот, опишано како медено. Базата содржи ноти од сандаловина, амбергиса и кашмир.

Дизајнот на шишето, како капка вода!

Дизајнот на шишето, кое потсетува на капка вода, ја задржува сличноста со оригиналот, но овој пат тоа е обоено со розово злато.

- Реклама -

Парфемот е достапен во 30, 50 и 90ml како Eau de Parfum.