- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Nina Ricci L’extase de roses во Космо парфимериите со неодолива понуда. Женскиот парфем сега може да го набавите со -30% попуст.
Nina Ricci L’extase de roses EDP 30мл за само 2233 денари, EDP 50мл за 3150 денари, додека EDP 80мл за 4025 денари.
- Реклама -