- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Еден базен, бел фустан од Dior и Jennifer Lawrence! Додадете ги заедно и добивате сериозна луксузна кампања за новиот парфем на Dior, “Joy”.

Парфем со име на радоста и потпис на Jennifer Lawrence!

Добивајќи го името на радоста и потписот на легендарната Jennifer Lawrence, парфемот почна да го живее својот живот со вибрато кое повеќе не можеме никој да го запре.

- Реклама -

Jennifer Lawrence му дава карактер на новиот парфем!

Во режија на Francis Lawrence, звездата на кампањата Jennifer Lawrence која е вистинска ѕвезда во галаксијата на Dior, му дава карактер на новиот парфем благодарение на нејзината природност и сензуална женственост. Секогаш автентична, блескава, сончева и прекрасна, таа ја пренесува радоста на Dior.