- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Без оглед на возраста, типот на кожата и местото на живеење, уморот се одразува на кожата и не прави постари. Една од зоните на кои тоа најмногу се приметува е деликатното подрачје околу очите.

Крема за подрачјето околу очите која го враќа младешкиот изглед!

Додека знаците на умор не се претвориле во знаци на старост, Lancôme нуди решение, крема за подрачјето околу очите и враќање на младешкиот изглед – Advanced Génifique Yeux.

Кремата Advanced Génifique Yeux ја комбинира најновата оптичка технологија и претставува спој на активни состојки кои ги отстрануваат знаците на умор на деликатното подрачје околу очите.

Ситните бразди околу очите се намалени. Кожата околу очите е измазнета. Текстурата поради делотворноста на лифтингот е подобрена благодарение на формулата која содржи комбинација на интензивно моќни состојки кои го активираат свежиот и младолик изглед и ги отстрануваат видливите знаци на умор.

krema za okolu oci

- Реклама -

Раскошна текстура!

Вчудоневидувачката делотворност на кремата Advanced Génifique Yeux е постигната благодарение на неверојатно лесна, раскошната гел-крем текстура, која се стопува со кожата, давајќи и единствено чувство на природна полност, свежина и мекост. Контурите на очите делуваат освежено и ревитализирано.

Génifique Youth Activating Eye Cream krema za okolu oci

Најновата технологија за нега на подрачјето околу очите, за неверојатни резултати со моментален ефект!

Во комбинација со силното делување на знаците против стареење, Advanced Génifique Yeux може да се пофали со најновата технологија за подрачјето околу очите:

Еластомери на новата генерација избрани за давање на силниот ефект на ’мек фокус’ со цел прикривање на борите.

Микросфери на силиконска смола го подобруваат одблесокот на светлината со цел визуелно да ги корегира темните подрачја и останатите неправилности, а седефот суптилно го дава ефектот на осветлување.krema za okolu oci