- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Пронаоѓањето на идеална маскара не е лесна задача, а кога станува збор за убавината, често откриваме дека маскарата е производ за кој најмногу се зборува. Таа е една од најпопуларните и најпродаваните производи за шминка со оглед дека е дел од нашата секојдневна рутина за убавина.

Сите бјути љубители ќе се согласат дека квалитетна маскара може да се најде во најблиската парфимерија со многу прифатлива цена, каде изборот е многу шаренолик и секој има можност да ја пронајде идеалната маскара за својот тип на трепки.

Како што купувачите бараат совршена маскара што ќе задоволи трепките со wow ефект, брендовите за убавина се во постојана потрага по онаа идеална маскара и четка што ќе ја направи да биде мејкап производ за секој козметички несесер.

Идеална маскара за wow ефект!

Денес во парфимериите достапни се маскари со широк спектар на различни бои, различни четки и формули, но посебен проблем се јавува кај кратките трепки на кои им се потребни посебни формули за да се истакнат.

- Реклама -

При изборот на идеална маскара, важно е да барате маскара што ќе им даде ефект на должина, а при изборот земете во предвид, маскарата да има помал или силиконски апликатор, бидејќи тие се најдобар избор.

За вас подготвив избор од неколку маскари што ќе помогнат да се создаде изразен и впечатлив изглед и маскари кои гарантираат wow ефект на очите!

Mаскари идеални за кратки трепки!

MAC Upward Lash

MAC Upward Lash

Bourjois Big Lashes Oh Oui

Bourjois Big Lashes Oh Oui

Bourjois Volume Glamour Max Definition

Bourjois Volume Glamour Max Definition

Max Factor Masterpiece Max High Volume and Definition

Max Factor Masterpiece Max High Volume and Definition

Maybelline Lash Sensational

Maybelline Lash Sensational

Essence Lash Princess

Essence Lash Princess

Rimmel London WonderFully Real

Rimmel London WonderFully Real