- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Познатиот шпански бренд Halloween лансира нов мирис, наречен Halloween Blossom. Прекрасниот мирис повикува да замислете поле покриено со цвеќиња, лесно ветре што нежно ја милува вашата кожа, а сончевите зраци ве канат да уживате во денот.

Есенција на слободата!

Се чувствувате слободно, смирено… тоа е вашата најдобра верзија. Се восхитувате додека си играте со цвеќињата, фасцинирани сте уживајќи во секоја минута. Фасцинирани сте од сите ароми што ги доживувате. Вашиот сон е да го сопрете времето и да уживате во моментот. Способни сте за се, да бидете верни на себе, да дозволите моќта на вашите соништа да го означи патот. Го најдовте вашето место, онаму каде што се е можно, каде што сè цвета.

Halloween Blossom е експлозија на цветен букет кој ја претставува слободата и природата. Претставува спојување со самите себе и разбирање на важноста на секоја секунда во животот. Парфемот е уживање во се она што не опкружува. Парфемот е вистинска есенција на слободата.

campagne

- Реклама -

Ослободете ги вашите соништа!

Препуштете се на овој повик да ја ослободите вашата креативност и да ги исполните соништата фокусирајќи се на мали работи, Halloween Blossom ве поттикнува да ги цените деталите во животот, да креирате свои цели и да бидете сигурни дека ќе постигнете се што сакате, тоа е мотото на овој нов мирис, кој носи килибарна цветна композиција со разигран овошен елемент во него.

Halloween Blossom package

Нешто цвета…

Halloween Blossom е интересен и цветно овошен ориентален парфем кој инспирира среќа благодарение на привлечните ноти при отворање на мирисот во кои доминира цветен букет, додека во срцето мирисот се опушта со прекрасно ливадско опкружување, свеж воздух и диво цвеќе. Ориенталната основа е топол траг на кожа со сладок печат кој не може да пројде незабележано.

Halloween Blossom

Halloween Blossom е цветен излив!

Не дозволувајте да престанете да ги забележувате цвеќиња, да ги цените ситните нешта во вашите животи? Не дозволувајте да ве исполнат грижите, опуштите се и уживајте! Halloween Blossom…

Halloween Blossom visual