- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Брендот Michael Kors лансира нов мирис Wonderlust Sublime како нова верзија на оригиналниот Wonderlust од 2016 година. Како што е најавено, новиот Wonderlust Sublime дава блескава и сончева топлина на срцето на оригиналната мирисна композиција и ја доловува магијата на „златниот часовник“.

Мирис кој ја доловува „бронзената“ кожа загреана од сончевите зраци!

Мирисната композиција на новиот Wonderlust Sublime е ориентално-цветна и топла како „бронзена“ кожа загреана од сончеви зраци. Акордите на килибар, цвет од портокал, тиара цвет од Тахити и зачинетите каранфилчиња ја доловуваат раскошната топлина и сјајот на сонцето пред зајдисонце.

Michael Kors Wonderlust Sublime е достапен во 50 и 100 мл, како Eau de Parfum.

- Реклама -