- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Префрлете се во пролетта со новата MAC Boom Boom Bloom колекција полна со цветна енергија и дадете им нов живот на цветовите!

Пролетта започна!

Цветот на јапонските цреши е знак дека пролетта е веќе тука. Пролетта започна со боите на Boom Boom Bloom колекцијата на MAC Cosmetics.

Официјално во MAC Store Скопје!

Производите од оваа прекрасна линија може да ги пронајдете во единственото официјално продажно место во Македонија, во MAC Store Скопје.

- Реклама -

Ексклузивно дизајнирана амбалажа!

Новата MAC колекција содржи ексклузивно дизајнирана амбалажа со нијанси во свежи пролетни бои спакувани во цветна амбалажа. Најдете го вашиот омилен Fix+спреј со мирис на цветови од цреша, руменило, сјаеви за усни, кармини, палета со сенки и уште многу други производи пропратени со прекрасни цветни мотиви.