- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Бронзери за секој тон на кожа! Bobbi Brown бронзери

Сакате да постигнете ефект на исончан изглед! Bobbi Brown Bronzing Powder

Ако бронзерот го употребувате само во лето за да постигнете ефект на исончан изглед, ви препорачувам да се потпрете на советот од мејкап артистите кои на бронзерот се потпираат преку целата година поради неговата неверојатна разновидност.

Ви го препорачувам нежниот матирачки бронзер – Bobbi Brown Bronzing Powder, кој може веднаш да му дадете топлина на вашиот тен, но исто толку лесно може да ги дефинирате и истакнете вашите јаболкници. За да постигнете ефект на осветлување на вашето лице едноставно нанесете од осветлувачкиот Bobbi Brown Bronzing Powder на високите точки на лицето.

Како се користи?

Користејќи ја четката Face Blender Brush  (се продава одделно) нанесете од бронзерот Bobbi Brown Bronzing Powder на јаболкниците на образите, челото, носот и брадата, каде што сонцето природно го осветлува лицето. Не заборавете да нанесете бронзер и на вратот.

- Реклама -

Сакате повеќе сјај?

На многу лесен начин ќе добиете уште повеќе сјај на вашето лице со нанесување на образите од лимитирано издание на Bobbi Brown Highlight & Glow Shimmer Brick Palette со три нијанси за беспрекорен изглед.

Како се користи?

Поминете со Face Blender Brush четката (се продава одделно) низ сите три нијанси на Bobbi Brown Shimmer Brick палетата и лесно нанесете на јаболкниците на вашето лице. При нанесувањето фокусирајте се на врвовите на јаболкниците каде што светлината природно го осветлува лицето. Многу лесно ќе постигнете ласкав изглед на вашето лице.