- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Biotherm иновација: линија за детоксификација!

Biotherm создаде 24 часовна грижа за кожата и решение на проблемот “задушување на кожата“ создадена врз основа на природниот екстракт од хлорела, наречена “алга што дише“. Biotherm со линијата Skin Oxygen ќе ви овозможи урбана детоксификација на вашата кожа!

Со хлорела екстрактот во срцевината на формулата, секој чекор од Skin Oxygen рутината помага во зајакнување на природната одбрана на кожата и влијае во ослободување на кожата од токсични урбани напади.

За 7 дена, забележете ја убавината и бистрината на детоксифицираната кожа. Кожата е трансформирана, светла и блескава. Вишокот себум и другите несовршености се намалени.

Екстракт од хлорела: “Алгата што дише”

Планинските езера биле дестинација за тотално опуштање на телото и на мозокот со векови, за секоја култура низ светот.

- Реклама -

Додека пак за кожата, Oxygenation!

Буквално избиструвајќи ги билиони години, под сините води на планинските езера се наоѓа микро-алгата хлорела, најбогатиот вид алга со хлорофил. Наречена уште и “алгата што дише“ нејзиниот приход на кислород и детоксифицирачки моќи е таков што е способна да ја прочисти околината со екстремна ефикасност.

Сега, со употреба на напредна технологија, Biotherm ја ослободува енергијата на оваа магична “алга што дише“ земајќи ја нејзината моќ и пренесувајќи ги нејзините сојства во Skin Oxygen линијата.

Со помош на хлорела екстрактот во срцевината на формулата и со секој чекор од чистење до тонизирање и до навлажнување, па се до освежување, таа и помога на кожата да се одбрани себеси од штетата предизвикана од урабниот живот. Во текстурата ексклузивна за Biotherm, со модерен воден мирис, создадени да ја направат линијата задоволство.

Решението на Biotherm: Овозможете и на вашата кожа урбана детоксификација!

Skin Oxygen Oxygenating лосион!

Ѕвезда на Skin Oxygen линијата, оксидантниот лосион на Biotherm е создаден за инстантно влијание. Го балансира тонот, сјајноста и создавањето себум. За 7 дена, кожата повторно дише и ја открива нејзината оригинална и првобитна сјајност.

Skin Oxygen моќен серум: Трансформирачки зајакнувач на кожата!

Моќен серум кој ја зајакнува одбраната на кожата и ја поправа видливата штета, настаната како последица на агресорите во животната средина. Појака, кожата е видливо посмирена, помазна и повторно го враќа својот светол и блескав сјај на здрава и негувана кожа.

Skin Oxygen the Clean Glow Moisture Guard: Гел со изладувачки ефект!

Мејкап навлажнувачки крем-гел кој ја зајакнува функцијата на бариерата на кожата против урбаните агресори.

Заштита против микро-честиците кои го формираат атмосферското загадување.  Светла, кожата останува чиста, заштитена и дише преку целиот ден.

Инспирација за свежината на мирисот од далечните планинските езера!

Biotherm црпи инспирација за мирисот на Skin Oxygen во далечните планинските езера, изворот на екстрактот од хлорела.

Дизајниран да ги реконектира жените со природата, Biotherm замисли мирис инфузиран со свежина, природност и ноти инспирирани од езерата. Наплив од водна свежина се помешува со природното чувство на цитрусни води, бел чај и флорални екстракти во мирис кој ја носи кожата надвор од градот. Заедно со прекрасното чувство на текстурата и мирисот, го прави секој чекор на Skin Oxygen рутината, секојдневно задоволство.