- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Orto Parisi e нов бренд на парфеми, кој пренесува порака дека нашето тело е како градина, а мирисите се вистинско огледало на нашата душа.

Претставете се себеси на единствен начин, со новите парфеми од Orto Parisi, креирани од Alessandro Gualtieri.

Orto Parisi Terroni

Светот се создал со експлозија. Теренот бил создаден од вжарена вулканска лава која ја проголтала површината одоздола. Има нешто моќно и исполнувачко во ставање на рацете во почвата, чувство на припадност на Земјата. Со цел да се развие природната убавина, треба да се поврземе со традицијата и да се развијат силни корени за да се одржи вистинската светлина на себството.

Корените имаат моќна улога во растот и развојот на карактерот.

- Реклама -

Orto Parisi Megamare

Перцепција. Тоа е вечно чувство, бесконечно дишење, повик кон сите и ништо – тука, таму, насекаде. Морето ве води до брегот на новите земји и ве повикува да се сретнете таму – преку солените слоеви кон длабоките, чисти молитви. Целината на морето не мора да се објасни.

Големината на морето ја прегрнува вечноста.

Истражите и дознаете повеќе!

Пакувањата на сите парфеми се создадени за да истражите и дознаете повеќе. Сите мириси на брендот Orto Parisi се сокриени во кутија која се отвора во метропола и открива бесконечна дупка во центарот. Парфемот Terroni лебди во стаклено шишенце со метално капаче со украсен вулкански камен.