- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Брендот Bvlgari лансира нов парфем Bvlgari Man Wood Essence во јули 2018 година, како дел од мирисната колекцијата Bvlgari Man за која е заслужен парфимерот Alberto Morillas. Bvlgari Man линијата за мажи за прв пат беше претставена со првото издание во 2010 година.

Рамнотежата помеѓу урбаниот живот и повикот на природата!

Филозофијата на нов мирис е поставена врз основа на рамнотежата помеѓу урбаниот живот на современиот човек и повикот на природата.

Мирисната композиција Bvlgari Man Wood Essence комбинира дрвенести ноти: кора од дрво, смолa и есенции, со зачинети акорди. Италијанскиот цитрус заедно со листот од коријандер даваат свежина, а зелениот карактер на интензивната дрвенеста композиција вклучува акорди на чемпрес, ветивер и кедар.

- Реклама -

Nick Bateman – заштитно лице н парфемот!

Заштитното лице на парфемот е канадски модел и актер Nick Bateman.

Мирисот на располагање во парфимериите ќе биде достапен од септември, со големини од 60 и 100 мл како Eau de Parfum.