- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Miss Dior Rose N’Roses е женски мирис од линијата Miss Dior, претставен како свеж и блескав мирис.

Силно акцентирани ноти од роза!

Ведрите и енергични ноти на цветот од роза силно ќе бидат акцентирани, така што „со неодоливиот мирис на Miss Dior Rose N’Roses веднаш ќе бидете пренесени на средина од полето во францускиот регион Grasse, што изобилува со најдобрите рози“. Изобилство на ноти од роза збогатени се со бергамот и други цитруси, поставени на бел мошус.

Розите од Grasse го гарантираат квалитетот!

Во последниве 10 години, парфумерот на Dior, Francois Demachy разви ексклузивно партнерство со младите одгледувачи на рози во францускиот регион Grasse, кои го гарантираат квалитет на розата како главна состојка на сите мириси на Miss Dior.

- Реклама -

Miss Dior Rose N’Roses е достапен во 50 и 100 мл, како Eau de Toilette.