- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Marc Jacobs лансира колекција на мириси Daisy Petals која ги содржи популарните Daisy изданија во мал формат. Daisy Petals ги вклучува мирисите Daisy, Daisy Love, Daisy Eau So Fresh, Daisy Love Eau So Sweet и Daisy Dream сега достапни во специјално креирани шишенца од 20 мл.

За сите кои сакаат својот омилен парфем да го носат секаде!

Новите шишенца се елегантни и заоблени, идеални за носење во вашата чанта и на патување, наменети за сите кои сакаат својот омилен парфем да го носат секаде, секој ден. Телото на шишенцето е изработено од транспарентно стакло, додека капачињата се бели со раб во бојата на злато и бели цветови од маргарита. Прекрасната амбалажа го следи стилот на популарната мирисна колекција Daisy.

Daisy Petals

Шишето Daisy Petals го содржи мирисот Daisy од 2007 година.

- Реклама -

Daisy Love Petals

Шишето Daisy Love Petals го содржи мирисот Daisy Love од 2018 година.

Daisy Love Eau So Sweet Petals

Шишето Daisy Love Eau So Sweet Petals го содржи мирисот Daisy Love Eau So Sweet од 2019 година.

Daisy Eau So Fresh Petals

Шишето Daisy Eau So Fresh Petals го содржи мирисот Daisy Eau So Fresh од 2011 година.

Daisy Dream Petals

Шишето Daisy Dream Petals го содржи мирисот Daisy Dream од 2014 година.

Daisy Petals мирисните изданија се достапни во шишенца од 20 мл, како Eau de Toilette.