- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Amrani – Sì Passione Intense – е повозбудливо толкување на Sì Passione парфемот од 2017 година.

Мирис со цветни мотиви и страствени ароми!

Опишан е како разигран, богат и елегантен цветен аранжман, засилен со енергија на дрвенести и мошусни ноти. Според замислата на парфимерката Julie Massé, точно оваа комбинација ја отелотворува двојноста на женската природа и го одразува нејзиниот контраст со цветни мотиви и страствени ароми.

Мирисна композиција со посилен карактер!

Нектарот од црна рибизла во горните ноти е во склад со многу изразените цветни акорди во срцето на мирисот, каде преовладуваат екстракти од јасмин. Нотите од кедар и бел мошус во основата, како и есенцијата на пачули и екстрактот од ванила му даваат на целата мирисна композиција посилен карактер.

- Реклама -

Armani Sì Passione Intense е достапен во 30, 50 и 100 мл, како Eau de Parfum.