- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Нова интерпретација на Amor Amor парфемот од брендот Cacharel создаден да го пренесе „електричното чувство на заљубеност“. Инспирацијата за Amor Amor Electric Kiss мирисното издание е приказната за една тинејџерка кој го доживува својот прв бакнеж на музичкиот фестивал и за сензацијата која ја доживува засилена со светлосни ефекти и музика.

„Наелектризиран“ парфем!

Новиот парфем Cacharel Amor Amor Electric Kiss е опишан како свеж и разигран. Розовиот бибер и растението рабарбара (rhubarb) го претвораат легендарниот Amor Amor во парфем кој е „наелектризиран“. Цветното парфемско срце се потпира на базата богата со amberwood акорди.

Шишенце со флуоресцентна декорација!

Шишенцето на Amor Amor Electric Kiss е металик со флуоресцентна декорација.

- Реклама -

Amor Amor Electric Kiss ќе биде достапен во 30 и 50 мл, како Eau de Toilette.