- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Estee Lauder Companies, настанот кој се одржа вчера вечер во Музејот на град Скопје на едно место ги собра луѓето кои знаат да препознаат квалитетен и луксузен бренд.

Компанијата Estee Lauder Companies е меѓу светските производители на декоративна и препаративна козметика. Станува збор за компанија концентрирана исклучиво на престижна козметика од повеќе од 25 различни брендови кои се продаваат во повеќе од 150 земји.

На подрачјето Adriatic регија, компанијата Orbico Beauty е овластен дистрибутер на Estee Lauder Companies козметика каде во моментов дистрибуира 8 различни бјути брендови.

Во Македонија е присутна со брендовите Estee Lauder, Clinique, MAC, Bobbi Brown, La Mer, Tom Ford, Michael Kors и Glam Glow.

- Реклама -

Специјално обучени едукатори одговараа на сите прашања поврзани со брендовите!

Секој бренд кој е дел од групацијата беше претставен на посебна позиција, а гостите имаа можност да се уверат во квалитетот кој го нуди, пробувајќи на лице место како тоа изгледа. Зад секој бренд стоеше и специјално обучен едукатор кој одговараше на сите прашања поврзани со брендот.

Меѓу присутните имаше многу медиуми, верни клиенти како и гости од бизнис сферата во Македонија.