- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Супермоделот Naomi Campbell лансира нов мирис Glam Rouge, инспириран од гламурозниот животен стил и црвената боја која го симболизира нејзиниот страствен карактер.

Цветно-овошна мирисна композиција!

Цветно-овошниот состав на мирисот Glam Rouge лежи на препознатливата база од мирисната линија Naomi Campbell, компонирана од суптилна ванила, мошус и дрвја. Цитрусните горни ноти водат до срцето од бели цветови и праски, проткаени со нежен допир на горчливи и млечни акорди од цветот на бадемот.

Шишенце во портокалова боја!

Шишенцето е обоено во нежно портокалова боја и украсено со светло-црвено капаче. Мирисот е достапен во 15, 30 и 50 мл, како Eau de Toilette.

- Реклама -