ПАРФЕМСКА ПРЕМИЕРА! Calvin Klein CK One Platinum Edition

Инспирирани од традицијата, наследството и модерниот дух на Calvin Klein модната куќа и новата prêt-à-porter модна колекција потпишана од Raf

Прочитај повеќе