- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Тоа е како бегство на грчкиот остров Хидра! Hydra Figue мирисот на парфемската куќа Miller Harris нуди „нирвана за сетилата“. Морскиот, дрвенест, солен и освежителен мирис со акорд на узо ја отсликува атмосферата на островот, опкружувајќи нè со морско ветре и интензивен мирис на ароматични крајбрежни билки.

Miller Harris Hydra Figue a bottle and package

Избалансиран, дрвенест, цитрусен и морски мирис!

Hydra Figue е комплексен дрвенест, цитрусен и морски мирис кој го комбинира плодот на смоква со мирисот на морето. Комбинација на сол, грчки шафран и преработено дабово дрво го доловуваат мирисот на идилата на уметникот на истоимениот Медитерански остров.

Miller Harris Hydra Figue ingredients

Свежа цитрусна нота во комбинација со извонреден зачинет допир!

Воодушевувачката бела тубероза и Mirabilis Jalapa додаваат мирен карактер додека кадифениот мошус ги гали елегантните дрвенести ноти на сандалово дрво, амброксан и преработено дабово дрво, за богато и незаборавно патување.

- Реклама -

Miller Harris fragrance

Дабовото дрво се извлекува од претходно искористени буриња со вино. Екстракцијата на масло од жалфија носи нежна ароматична свежина, оддавајќи почит на долго ценетите природни извори на островот. Hydra Figue a bottle