- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Носењето на парфемот Miller Harris Black Datura на себе е како танц во мракот на музика на Nina Simone, облечена во трошка огнена светлина од жар во мермерен камин. Второто име за Datura е и Месечево цвеќе, како сојузник во драмата на ноќта.

Miller Harris Black Datura a bottle and package

Хипнотички татула цвеќиња, жестоки и нежни!

Кадифен цут од бели цветови кои танцуваат во мракот. Мирисот започнува со свежи ноти на темјан и розов бибер и потоа ги открива заводливите бели цветови. Туберозата се поигрува со дуалноста на своите сензуални и опасни аспекти, додека софистицираните ноти на темно дрво оставаат интензивни траги.

Miller Harris Black Datura ingredients

За парфемска куќа!

Парфемската куќа Miller Harris е основана од Lyn Harris во 2000 година. Lyn Harris работи во индустријата за парфеми повеќе од 20 години и се едуцирала во најпрестижните парфемски куќи во Париз.

- Реклама -

Miller Harris Black Datura a bottle

Кога создава парфеми, Miller Harris не се плаши да ги помести границите и создава мириси кои се иновативни и безвременски. Првиот парфем на парфемската куќа Miller Harris беше претставен во 2000 година. Од понудата на парфеми можете да изберете мириси за секоја возраст, пригода и расположение. Тоа се уникатни мириси, кои ќе додадат оригиналност и шарм на вашиот стил.

Black Datura