- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Клучот е во специјалната четка! Затоа, ви ја откривам тајната на моите совршени трепки кои остануваат подигнати до 24 часа. За тоа заслужно е најновото издание на маскарата Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist која го зголемува волуменот на трепките благодарение на закривената четка која се прилагодува на секој облик на очи и ги подигнува и задржува трепките до 24 часа.

2000 Calorie Pro Stylist maskara

Оваа нова маскара на Max Factor е тајната за одличниот волумен на моите трепки кои остануваат обликувани цел ден.

Женствени и заводливи трепки?

Малку работи се толку женствени и заводливи како изгледот под долги и густи трепки. За многу жени маскарата е незаменлив дел од секојдневната рутина, но не е лесно да се постигне посакуваниот резултат со секоја маскара. Ако ме прашувате која е тајната на моите совршени трепки, ви ја откривам – тоа е маскарата Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist.

Max Factor maskara

- Реклама -

Сега е вистинско време и вие да ги стилизирате трепките!

Маскарата Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist не само што ќе го подигне волуменот на вашите трепки на ново ниво, туку ќе се погрижи трепките да останат подигнати до 24 часа. Едноставно, сега наутро само ја нанесувам оваа маскара и во текот на денот заборавам на трепките.

Нејзината закривена четка овозможува подигнување до 25 степени, додека веганската, професионална формула збогатена со восок за обликување додава волумен за долготрајна постојаност. Ќе добиете професионален лифт на трепките кој не се размачкува, а во исто време ги  негува трепките со својата збогатена формула од витамин Е и пантенол.

Max Factor 2000 Calorie & 2000 Calorie Pro Stylist mascaras

Како се нанесува оваа маскара?

Поставете ја четката во основата на горните трепки и движете ја нагоре по должината на трепките. За долги трепки, нанесете од средината на окото со движење надолу, а потоа користете ја четката вертикално на аглите.

Маскарата е погодна и за чувствителни очи како и за луѓе кои носат контактни леќи, а достапна е во црна боја.

Max Factor mascara before & after

Max Factor 2000 Calorie Pro Stylist mascara brush