ПРЕМИЕРА НА МЕЈКАП КОЛЕКЦИЈА: Deborah Keith Haring Design

Во последниве 18 години, мејкап брендот Deborah Milano има соработувано со многу италијански и интернационални уметници, дизајнирајќи мејкап предмети кои

Прочитај повеќе