- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Врвните швајцарски третмани на брендот Swiss Perfection за нега на кожа се состојат од најефикасни и високо концентрирани биотехнолошки состојки и природни екстракти. Запознајте го ексклузивниот свет на врвни производи против стареење на кожата.

Комплекс Cellular Active IRISA®

Swiss Perfection со иновативниот комплекс Cellular Active IRISA® е првиот бренд кој ја примени растителната целуларна технологија во козметиката и со тоа ужива огромна репутација кога е во прашање врвната нега и борбата против стареење на кожата.

Сите производи се произведени и пакувани во Швајцарија, со најдобрите активни состојки, обработени според највисоките стандарди на квалитет.

Cellular Rejuvenation Serum RS-28

Познатиот Cellular Rejuvenation Serum RS-28 е првата креација и водечка формула во асортиманот на брендот Swiss Perfection. Серумот е создаден да ја штити кожата од предвремено стареење и штетните надворешни влијанија.

- Реклама -

Ексклузивно во Анабела Мериот!

Комплетниот асортиман на брендот ексклузивно можете да го пронајдете во парфимеријата Анабела Мериот.