- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

На што ве асоцира пролетта? На цветови, многу бои, сонце и пролетни мириси?

Токму затоа, Salvatore Ferragamo го носи мирисот Amo Ferragamo Floweful како прво надополнување на оригиналниот Amo Ferragamo од 2018 година. Amo Ferragamo Flowerful ветува нов раскошен мирис кој ја изразува радоста на животот, носејќи заразна енергија и оптимизам.

Парфем за жена која сака да сонува во боја!

Чиста женственост преточена во парфем што носи чувство на прозрачна боја на прекрасна сензуалност. Парфем за жената која што сака да сонува во боја, за жената која сака да патува на извонредни места, за жената која што сака да го дофати мирисот на светлината.

- Реклама -

Мирис на милениум генерацијата!

Amo Ferragamo Flowerful е мирис на милениум генерацијата која што сака да размислува надвор од предвиденото, која што е непредвидлива и слободна да се изрази себеси, да се поврзе…

Парфем во чест на Ferragamo жената!

„Flowerful“ ја содржи суштината и личноста која ја носи парфемот со себе, парфем кој е во чест на Ferragamo жената, убава и непредвидлива, онака како што само цвеќињата можат да бидат.

Магична експлозија на бои и цветови која ве носи во нов свет на мирисно задоволство.