- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Создаден со уникатната миризлива структура на Shiseido, Ever Bloom е цветен мирис, кој е идеален за летните денови.

Една капка со моќ да ја исполни целата просторија!

Една капка од овој деликатен мирис, има моќ да ја исполни цела просторија. Се чувствува присуството на лотос и циклама, кои носи свежина и блескав сјај. Дополнети со хиноки, гарденија и мирис на цвет од дрво на портокал, даваат совршена мирисна композиција која не се заборава.

Шишето симбол на убавината на жената!

Изгледот на шишето на Shiseido Ever Bloom мирисот ја симболизира убавината на жената и нејзината моќ.

- Реклама -