- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Од парфимерија Анабела Битола доаѓа примамлива понуда:

Со купени производи од мејкап брендот Artdeco во износ над 1500 денари, во парфимеријата Анабела Битола, добивате ваучер за бесплатно шминкање во времетраење од 30 минути во периодот од 20.06 до 31.08.2018 година.

Уште едно изненадување од Анабела!

Сите кои ќе дојдат на шминкање, ќе добијат My Beauty Pass – My Beauty My Way Artdeco советник за професионална шминка.

- Реклама -