- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Поголема количина мирисни есенцијални масла! The Scent Intense

Женскиот мирис од модната куќа Hugo Boss, Boss The Scent for Her од 2016 година, сега со поинтензивна верзија, Boss The Scent For Her Intense. Мирисот содржи поголема количина мирисни есенцијални масла во споредба со претходникот.

Темно печено какао, силна афродизијачка основа!

Неодоливите овошни ноти на слатка праска се соединуваат со екстракт од цветот на опојниот ориентален османтус, кој буквално ќе ве маѓепса. Силната афродизијачка основа на темно печено какао е интензивирана, зголемувајќи ја својата несомнено привлечна моќ, додека нотите од ванила ја збогатуваат основата со својата елегантна и сензуална убавина.

- Реклама -

Anna Ewers и Theo James заштитни лица на капањата!

Заштитно лице на кампањата е германската манекенка Anna Ewers, заедно со британскиот актер Theo James.

Мирисот е достапен како парфем во 30мл и 50мл.