- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Женски мирис со највисока концентрација! The One Essence

The One Essence од Dolce&Gabbana, женски мирис со највисока концентрација од друштвото на препознатливото семејство на мириси The One.

Создава траен впечаток врз сетилата!

Dolce&Gabbana The One Essence се карактеризира како мирис со ориентално цветно расположение кој потсетува на The One Eau de Parfum. На неговото отворање доминираат освежувачките и весели ноти на бергамот и мандарина, кои се комбинираат со деликатната слаткост на личи и праска.

Во срцето се расплетуваат нотите од белите цвеќиња, нагласувајќи го мадона кринот давајќи му безвременски печат, додека јасминот ја комплетира примамливата женственост на The One Essence. Чистината на мирисот се изразува преку богатите ноти на смола од амбер и слатка ванила, на тој начин создавајќи траен впечаток врз сетилата.

- Реклама -

Непогрешлив луксуз!

Спакуван во модерно стаклено шишенце сместено во златна картонска кутија The One Essence претставува непогрешлив луксуз.