- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Chanel денес се погрижи за најубавите бјути вести што можевме да ги слушнеме и меѓу првите ви ја претставувам новата лимитирана едиција од нејзините парфеми и мејкап производи, кои ќе бидат претставени за време на Божиќните празници, оваа зима.

Нов изглед во црвени стаклени шишенца, ќе ги возбуди колекционерите на парфеми!

Откриено е едно од најголемите изненадувања – оригиналниот N°5 Parfum и двата миризливи наследници на славната Chanel петка – N°5 L’EAU Eau de Toilette и N°5 Eau de Parfum, добија нов изглед во црвени стаклени шишенца кои без сомнение ќе ги возбуди вистинските колекционери на парфеми.

Црвената боја го забрзува срцето на Chanel N°5 парфемот и му дава ритам и живост!

За прв пат во историјата на Chanel, легендарното проѕирно стаклено шишенце, дизајнирано лично од Mademoiselle Chanel, се појавува во ова ново издание во екстравагантна црвена боја. Постојат неколку причини зошто е избрана оваа боја за празничната трансформација на овие мириси. За црвената боја Coco тврдеше дека е боја на крвта и воедно боја на животот, која го забрзува срцето на N°5 парфемот и тоа му дава ритам и живост. Денес Chanel модната куќа ја избра црвената за овој безвременски женски парфем, што ја одразува бескомпромисната природа на легендарната дизајнерка.

- Реклама -

Црвено ексклузивно Baccarat стаклено шишенце наменето за колекционери!

Единствена лимитирана колекција вклучува N°5 L’EAU Eau de Toilette и N°5 Eau de Parfum од 100 мл мириси во црвени стаклени шишенца и иконичниот N°5 Parfum од 900 мл од црвенo Baccarat стакло наменето за колекционери.