- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

MAC Cosmetics лансира маскара за подигање на трепките и според реакциите од бјути ентузијастите оваа маскара специјално е дизајнирана за да прави идеално заоблени трепки.

Импресивен волумен и драматично заоблени трепки!

Како што е наречена Up For Everything, оваа водоотпорна маскара помага да се создаде импресивен волумен и драматично заоблени трепки. Отпорна и долготрајна, таа ги носи трепки до нови височини и ги одржува подигнати не помалку од 24 часа.

Поголеми секогаш подобри!

Поголеми секогаш подобри кога станува збор за вашите трепки, а новата маскара на MAC ветува дека вашите трепки ќе ги подигне и ќе им даде убаво закривување што ќе трае цел ден и цела ноќ. Нејзината супер-лесна како гел текстура не им дава тежина на трепките. Наместо тоа ги држи убаво заоблени во текот на 24 часа и им дава извонреден волумен.

- Реклама -

Една универзална црна нијанса!

MAC Up For Everything маскарата можете да ја пронајдете во една универзална црна нијанса. Формулата не се размачкува на влага и не остава грутки. Офталмолошки е тестирана и погодна е за носители на контактни леќи!

MAC Up For Everything маскарата можете да ја пронајдете на полиците во MAC продажните места!