- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Во месецот на попусти во Еликсир парфимериите ги приклучуваме и брендовите Boss и Calvin Klein.

Попуст манијата која ги зафати Еликсир парфимериите на верните купувачи им пружа повеќе изненадувања.

Месец Мај! Boss и Calvin Klein намалување!

30% попуст на целиот асортиман на брендовите Boss и Calvin Klein.

Во Еликсир парфимерии најдобри цени за своите лојални поддржувачи!

Целата мирисна линија на Boss и Calvin Klein парфемите ќе ја пронајдете во Еликсир парфимериите со намалени цени од 30%

- Реклама -