- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Во период од 29.11 до 01.12 посетете ја онлајн продавница на Elixir (www.e-elixir.mk) и искористете 30% попустот на комплетниот асортиман на производи кои не се намалени, со внесување на кодот Black2019.

Дополнителен попуст од -10% на веќе намалените артикли!

Или можеби сакате да искористете дополнителен -10% попуст на артиклите кои веќе се намалени? Тогаш пред наплата внесете го кодот Friday2019.

- Реклама -