- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Разгали се себе си со парфем по супер мајска цена. Black Opium Floral Shock

Месец Мај! Онлајн намалување!

Од Еликсир онлајн парфимеријата за сите љубители на парфеми пристигна одлична вест:

Дали ја погледнавте мајската понуда на www.e-elixir.mk ?

YSL Black Opium Floral Shock

Доколку не сте го сториле тоа ве советуваме да кликнете на линкот и да ја погледнете неверојатната понуда на женскиот мирис YSL Black Opium Floral Shock.

Разгали се себе си!

- Реклама -