- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

17 Јуни е денот на татковците, ден кога ја славиме посебната врска помеѓу таткото и неговите деца, ден кога им се заблагодаруваме за нивната безусловна љубов… За твојот, за мојот, за сечиј татко!

Месец Јуни! Онлајн намалување!

Затоа јунска понуда на Еликсир онлајн парфимеријата е посветена токму на таткото.

Дали ја погледнавте јунската понуда на Еликсир онлајн парфимеријата?

Доколку не сте го сториле тоа ве советуваме да кликнете на линкот и да ја погледнете неверојатната понуда на машки парфеми.

Ова се предлозите од Еликсир за подароци по супер намалени цени од 30% до 50%

За твојот, за мојот, за сечиј татко!

- Реклама -