- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Boss Parfums со гордост ви го открива шпанскиот напаѓач Alvaro Morata, нов амбасадор на мирисот Boss Bottled United. Талентираниот играч ќе се приклучи на ексклузивниот круг инспиративни мажи кои ја предводат фудбалската кампања на Boss Parfums.

Alvaro Morata – страст интегритет почит!

Шпанскиот напаѓач Alvaro Morata е познат по неговите брзи нозе, темпото, енергијата и одличните движења. Тој сака да се поврзе со неговите обожаватели и да поддржува добри дела, бричејќи ја и самиот еднаш главата како знак на солидарност со болните дечиња. Тој ја отелотворува страста, интегритетот и почитта, кои се и клучните елементи во новата кампања.

За да бидеш успешен, мора да работиш напорно!

„Ништо во овој живот не доаѓа бесплатно – треба да заработиш сè што сакаш да постигнеш. За да бидеш успешен, мора да работиш напорно, да бидеш скромен и да имаш доверба во тоа што си. Јас верувам дека почитта е најважната вредност во животот. Најуспешните луѓе во светот се оние кои се држат до своите вредности без оглед на се.” Alvaro Morata.

- Реклама -