- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Miley Cyrus повторно е заштитно лице на кампања за Gucci парфем, овој пат за најновата креација Gucci Flora Gorgeous Jasmine. Исклучителната пејачка и текстописец Miley Cyrus, рекламната кампањата #FloraFantasy ја продолжува во блескава спална соба. Сцените обоени во пастелни нијанси креираат надреален дух и го вовлекуваат гледачот во сон.

Gucci Miley Cyrus

Блескав, спокоен!

Новиот мирис ве повикува да влезете во нова димензија на неограничена слобода. Експлодирајќи со сензуален Grandiflorum јасмин, ова е вториот мирис после минатогодишната розова креација, кој се придружува на веселиот свет на #FloraFantasy.

Gucci Flora Gorgeous

- Реклама -

Композиција предводена од прекрасниот јасмин!

Парфемот Gucci Flora Gorgeous Jasmine блеска со својата композиција предводена од Grandiflorum јасминот. Овој скапоцен цвет е измешан со основните ноти на сандалово дрво и бензоин – неговите сензуални ноти создаваат отисок на кожата уникатен за оној што го носи. Неговата енергија на внатрешна радост е дополнително засилена со ноти од мандарина и акорд на магнолија, кои на мирисот му влеваат чувство на радост. Парфемот е креиран од мастер парфимерот Alberto Morillas.

Flora Gorgeous Jasmine ingredients

#FloraFantasy

Препознатливиот Flora дизајн со потпис на модната куќа го краси парфемот и му дава доза на магичност, засилувајќи го како предмет на инспирација.

Miley Cyrus for Gucci

Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum

Издолжено тиркизно шише со сјајно златно капаче!

Flora Gorgeous Jasmine е спакуван во ново, издолжено тиркизно шише со сјајно златно капаче. Пакувањето содржи нов поглед на препознатливиот Flora дизајн, првпат создаден од уметникот и илустратор Vittorio Accornero за Gucci во 1966 година.

Gucci Flora Gorgeous Jasmine е достапен во 30, 50 и 100 мл, како Eau de Parfum.

Купи Сега Shop Now ElixirGucci Flora Gorgeous Jasmine bottla and package Gucci Flora Gorgeous Jasmine bottle