- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Од брендот број 1 за шминка во Англија, пристигна нешто многу интересно. Нова вирална маскара Rimmel Thrill Seeker за волумен до возбуда и должина што ѝ пркоси на гравитацијата, во кремаста бестежинска формула.

Револуција во светот на шминката! Создадете смели трепки од вашите обични трепки!

Rimmel Thrill Seeker маскарата дава висок волумен и интензивно издолжување на трепките. Со својата кремаста формула богата со пантенол, ги прави трепките да ги чувствувате помеки, помазни и посилни. За изглед на трепките што го барате, за трепки отпорни на грутки и размачкување во текот на целиот ден.

Rimmel Thrill Seeker mascara banner

Апликатор во форма на песочен часовник!

Ултра мекиот апликатор во форма на песочен часовник, ја зграпчува секоја трепка одделно и успешно ги расчешлува сите трепки без да се залепат.

- Реклама -

Rimmel Thrill Seeker mascara aplicator

Како се нанесува? Создадете ги трепките кои ги посакувате!

Чекор 1: Повлечете ја маскарата Thrill Seeker од коренот до врвот со цик-цак движења.

Чекор 2: Маскарата нанесете ја во слоеви за да постигнете задебелен волумен и чудесна должина.

Rimmel before & after

Што ја прави маскарата Thrill Seeker нова вирална сензација?

Кремастата формула збогатена со пантенол која не се размачкува и не создава грутки во текот на целиот ден. Заедно со апликаторот во форма на песочен часовник кој ги опфаќа трепките поединечно!

Живејте го лондонскиот изглед! Смел волумен, можеби најсмел досега?

Мислам дека време е да ја пробате Rimmel Thrill Seeker маскарата!

Купи Сега Shop Now Elixir

Rimmel Wonder’Volume Thrill Seeker mascara Rimmel Wonder’Volume Thrill Seeker mascara package

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ubavina za site (@ubavinazasite)