- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Boss Parfums му посакува добредојде на германскиот крилен напаѓач Julian Draxler како нов амбасадор на мирисот Boss Bottled United. Исклучителниот играч ќе ја предводи фудбалската Boss Parfums кампања заедно со ексклузивниот круг инспиративни мажи.

Julian Draxler – брзина и моќен шут!

Познат по својата ретка способност да игра фудбал со двете нозе наизменично, неговата брзина и моќниот шут. Германското крило Julian Draxler ја слави идејата на успехот како моќна кулминација од напорна работа, самодоверба и решителност.

Страста, почитта и интегритетот се многу важни за мене!

„Сите ние сме на сопствени патеки и успехот значи нешто различно за секој поединец. Сепак, квалитетите како страста, почитта и интегритетот се многу важни за мене, па затоа секогаш се трудам да живеам според овие вредности, како на теренот, така и надвор од него.” Julian Draxler.

- Реклама -