- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Ви треба маскара?

Девојки, пренесете им на другарките дека во Еликсир има -30% на сите маскари од брендот Max Factor.

Најдобри цени за своите лојални поддржувачи!

Попуст манијата која ги зафати Еликсир парфимериите на верните купувачи им пружа повеќе изненадувања. Сега -30% намалување на сите Max Factor маскари!

- Реклама -