- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

- Реклама -

Јеan Paul Gaultier со машкиот мирис JPG Le Male оддава почит на симболичната фигура која долго време била извор на инспирација за него: морнарот.

Воодушевувачки мирис!

JPG Le Male, мажествен онолку колку и секси е мирис кој нуди неконформистички поглед за машкоста. Воодушевувачки мирис со екстремно модерна трага. Лавандата која го буди познатиот смирувачки мирис на средство за бричење е збогатена со сензуалноста на ванилата.

Машко торзо!

Шишето е во форма на торзо со бесрамно изразени машки атрибути. На стакленото шише е изгравиран симболичниот елемент од машката облека: морнарска маичка на риги – симбол на слобода и заведување.

- Реклама -